Kategorier
Sparing

Kjøpe Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er verden største digitale valuta. Den er overalt. Du kan kjøpe bitcoin på de fleste websider eller børser som tilbyr kryptovaluta. Den beste valutaen å ha nå er det vanskelig å si akkurat, men Bitcoin er en sikrere valuta enn mange av de andre fordi den er stor og den er kjent. Dette er et viktig aspekt av valutaene. Det er viktig at folk vet hva det er og hvordan den muligens kan brukes.

Bitcoin er mest kjent for å kunne tilrettelegge for betaling av Bitcoin mellom to parter uten at du trenger å ha noen imellom. Det er ganske kult og gjør det slik at folk ikke trenger en bank som vanligvis er den parten som gjør det slik at penger flyter fra en part til en annen. Bankene er mellompersoner og på den måten er de en slags portåpner som tillater eller ikke tillater at ting skjer.

Kryptoemisjon

Kryptovaluta er noe vi ikke kan få høre nok om. Det er det siste innenfor finansiell teknologi og det er det siste innenfor alt som heter høyrisiko investeringer og høyrisiko avkastning. En av grunnene til at vi hører mye om denne valutaen er selvfølgelig fordi noen tjener masse penger på den. Det finnes masse rart der ute i den store verden som ingen tjener noe som helst på. Det hører vi ikke noe om. Når vi snakker om andre ting som gir høy avkastning så blir vi fort veldig interessert.

En kryptovaluta er en valuta som gjør det slik at folk kan tjene masse penger på å investere i den ved å kjøpe Bitcoin billig og selge når valutaen er på topp. Et enkelt og kjent knep. Når det gjelder emisjoner innenfor denne valutaen betyr det at folk som ønsker å starte noe eller har allerede noe gående, så kan de lage sin egen valuta, som igjen kan brukes i deres økosystem, for igjen å bruke denne valutaen på å tjene penger når den går opp. En emisjon er med andre ord en ny måte for folk som trenger penger å samle inn disse pengene gjennom salg av egen valuta som man lager selv. Egentlig ganske snedig. Istedenfor å gi folk aksjer så kan du få litt valuta, som ikke gir noe annet enn litt hjelp på veien som du kan bruke senere til å kjøpe noe for.

Andre kryptovaluta

En ting som Bitcoin ikke gjør er å tillate for initial coin offering eller emisjoner til å bruke på nye valuta. Ethereum er en valuta og et system som er en byggestein du selv kan bygge videre på. Du kan bygge videre på Bitcoin men ikke på en slik måte som med Ethereum. Det er derfor mange forskjellige kryptovaluta som har forskjellige egenskaper.